Burgemeester Lenferink neemt Anna van den Boogaard en Farokh Tahmasian de belofte af. (Foto: Chris de Waard).

Nieuwe raadsleden geïnstalleerd voor D66 en PvdA

Gisteren namen PvdA-raadslid Roelof van Laar en D66-fractievoorzitter Paul van Meenen afscheid van de Leidse politiek. Van Meenen zit sinds kort voor zijn partij in de Tweede Kamer, Van Laar maakt een goede kans op zo’n zelfde plek voor de PvdA. Hij staat op een zogenaamde ‘opvolgplaats’. Als de PvdA inderdaad gaat regeren, schuiven er naar verwachting voldoende mensen uit de fractie door naar het kabinet en komt Van Laar in de kamer.

Zo’n afscheid betekent dat er ook twee nieuwe raadsleden werden geïnstalleerd. Voor de PvdA verruilde Anna van den Boogaard het duo-raadslidmaatschap in voor een gewoon raadslidmaatschap. Voor D66 komt Farokh Tahmasian in de raad.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×