Kennismakingsdag met Leidse fondsen op 19 oktober

Komende vrijdag presenteren de samenwerkende Leidse fondsen zich in het Leids Volkshuis. Kom tussen 13.00 tot 18.00 uur binnen, maak kennis en leer wat de fondsen voor uw organisatie kunnen betekenen. Elk jaar besteden de Leidse fondsen 2 miljoen euro aan projecten in Leiden. Speeltuinverenigingen, organisaties voor gehandicaptensport, Wijken voor Kunst, de buurtbus en vele andere vrijwilligersorganisaties zijn de gelukkige ontvangers. De fondsen geven niet alleen geld, maar ondersteunen de organsiaties ook met speicfieke kennis en het opzetten en onderhoud van netwerken.

Bram Luteyn van het WOZFonds in Leiden vertelt over de kennismakingsdag die de Samenwerkende Leidse Fondsen aanstaande vrijdag organiseren in het Volkshuis.

Bekende Leidse fondsen zijn: het H.L. Druckerfonds, de Stichting Heilige Geest- of Arme Wees- en Kinderhuis Leiden, Fonds 1818, het WOZfonds, De Carolusgulden en het Cultuurfonds Leiden.

Leiden Leidse Fondsendag


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×