BplusC locatie Leidse Volkshuis (Foto: Google Maps)

Tweede editie Leidse Fondsendag

Op 9 oktober 2015 presenteren de Samenwerkende Leidse Fondsen zich op de Leidse Fondsendag. In het Leidse Volkshuis aan de Apothekersdijk kun je van 13.00 tot 18.00 uur terecht voor workshops, masterclasses en een informatiemarkt.

Tijdens de Leidse Fondsendag vertellen de vertegenwoordigers van de Leidse Fondsen aan de aanwezigen welke mogelijkheden ze kunnen bieden aan organisaties. In 2012 was de eerste editie van de Leidse Fondsendag, dit was een groots succes gezien de grote opkomst.


Maarten Mulder sprak met Bram Luteijn van het WOZ-fonds

Masterclasses
Er vinden workshops plaats over crowdfunding, fondsenwerving en succesfactoren van een project. Ook zijn er masterclasses en een informatie markt. Voor de workshops is het nodig om zich vooraf aan te melden via het aanmeldingsformulier op de website van Fonds 1818. De masterclasses en de informatiemarkt zijn vrije inloop.

Veel hulp
Elk jaar besteden de Leidse fondsen ongeveer 2 miljoen euro aan projecten in Leiden zoals: speeltuinverenigingen, organisaties voor gehandicaptensport en vele andere vrijwilligersorganisaties. De fondsen ondersteunen de organisaties niet alleen met geld maar ook met kennis en het opzetten van netwerken.

Meer informatie over de Leidse Fondsendag vind je op de website van Fonds 1818, organisator Leidse Fondsendag.

Leiden Nieuws Leidse Fondsendag


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×