Kort geding heeft geen gevolgen voor Corpus (Foto: PR)

Kort geding tegen Corpus

Corpus, de attractie in Oegstgeest waar je een reis door het menselijk lichaam kan maken, werd gisteren gedaagd in een kort geding. Eén van de financiers van de attractie eist zijn investering van 3 miljoen euro vervroegd terug. Oorspronkelijk hadden Corpus en de financierder afgesproken dat hij zijn investering zou terugkrijgen op het moment dat de attractie verkocht is. Omdat hij in financiële problemen is gekomen en het geld onmiddellijk terug wil, heeft hij besloten een kort geding aan te spannen. De uitslag zal over ongeveer twee weken bekend worden gemaakt. Woordvoerster Lisa van Lemmen over wat dit betekent voor Corpus: “Wat de uitslag ook wordt, het heeft geen gevolgen voor Corpus. Mensen kunnen Corpus gewoon blijven bezoeken”.

Advertentie

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×