Overvol SPORT071 met Koen Plasmeijer, Frank de Wit en Hennie de Klerk.

Een uur was bijna te kort voor de verhalen van de drie gasten. ZVL trainer Koen Plasmeijer vertelde over de wedstrijd tegen DONK in de strijd om de KNZB Beker en het europese waterpolo-avontuur dat direct daarna begint: het toernooi om de LEN Trophy in Dos Hermanas bij Sevilla waar tussen woensdag en vrijdag vijf wedstrijden moeten worden afgewerkt.

Beluister hier de uitzending van vrijdag 16 november.

Wethouder Frank de Wit vertelde aan Chris de Waard in welke sporten en sportaccomodaties in de komende jaren 32 miljoen zal worden besteed.

Tot slot waren er prachtige herinneringen van Lugdunum trainer Hennie de Klerk die met zijn team moet proberen de punten te pakken tegen Roodenburg op Sportpark Noord. Ooit speelde De Klerk zelf voor Roodenburg om het kampioenschap van Nederland in de Eerste Klasse en was er een aantal jaren geleden trainer. Nu is de oer-Kikker weer terug op vertrouwde grond in de Kikkerpolder.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×