Kerststands Amnesty in bibliotheek en kerken

Ook dit jaar staat Amnesty in december met kerststands in de openbare bibliotheek en een aantal kerken. De mensenrechtenorganisatie verkoopt er kaarsen, kerstkaarten en andere artikelen. De opbrengst komt ten goede aan het werk van Amnesty. De verkoop vindt plaats in de weekenden van 1/2, 8/9, 15/16 december en op slotdag zaterdag 22 december. Iedere zaterdag van 11.00-17.00 uur staat er een stand in de Openbare Bibliotheek. Iedere zondag zal Amnesty International in een andere kerk aanwezig zijn, tijdens en na de viering. Het gaat om de St. Petruskerk, de St. Josephkerk, de Vredeskerk en de Hooglandse kerk (zowel bij de dienst van de Binnenstad Gemeente als bij die van de Leidse Studenten Ekklesia).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×