Naar verluidt worden er morgen 5000 van deze stickers gedrukt. De belangstelling via twitter is enorm.

Volkswoede: Leiden keert zich tegen rederij

Honderden reacties op twitter, facebook en ook op deze site. Leiden is woedend op Rederij Rembrandt die via een kort geding gedaan kreeg dat de ijsbaan op de Nieuwe Rijn er op het laatste moment niet komt. De rechter volgde eigenaar Paul Groenen is zijn pleidooi dat zijn belangen worden geschaad als hij niet over de Nieuwe Rijn kan varen. De reacties liegen er niet om. Leiden loopt massaal te hoop tegen de actie van de Leidse reder: “Dit is geen Leidenaar”, “Belachelijk dat 1 zo’n gek het plezier van 17.000 schaatsers kan vergallen” en “De stad uit met dat bedrijf” vatten de toonzetting aardig samen. Massaal klinkt ook de roep om de rederij te boycotten. Er zijn zelfs al anti-rembrandt stickers in de maak.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×