Luister uitzending Cultuur071 terug

De hoofdredacteuren van de Leidse Stijl, Esther Barfoot en Eric Went, waren afgelopen zaterdag te gast in Cultuur071 om te vertellen over het tweede nummer van de jaarkrant Leidse Stijl. Komende dinsdag wordt het nummer officieel gepresenteerd in de Nieuwe Energie en vanaf woensdag is de krant in heel Leiden gratis verkrijgbaar. Hoofdredacteur Eric Went noemt de Leidse Stijl een doe-het-zelfkrant waar je een heel jaar plezer van kunt hebben. Met de Leidse Stijl in de hand je stad opnieuw ontdekken. En dan zul je zien dat er veel moois gebeurt en dat er allerlei cross overs zijn tussen economie, kunst en wetenschap, aldus Esther Barfoot.

Cultuur071 is het wekelijkse radiomagazine van Sleutelstad FM. Elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur hoor je daar alles wat je weten wilt over het culturele leven in Leiden en omstreken. Luister via 93.7 FM, 102.4 op de kabel of de live stream op www.sleutelstad.nl.

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×