EL CID breidt uit naar Den Haag

De voorbereidingen van de EL CID-week 2013 zijn al in volle gang. Sinds augustus zijn de vijf leden van de EL CID Vademecumcommissie al bezig met het organiseren van de officiële introductieweek van de universiteit en de hogeschool. Vorige maand werd het thema van de week al bekend gemaakt: ‘EL CID kleurt jouw wereld’. Nieuw dit jaar is dat er een deel van het programma zal plaatsvinden in Den Haag. Dit komt door het feit dat de Universiteit Leiden verschillende activiteiten van Leiden naar Den Haag verplaatst. Dit geldt bijvoorbeeld voor de studie Bestuurskunde, maar ook voor de nieuwe opleiding International Studies.

Jos Moesman en Willem de Gelder van Stud071 spraken met Douwe de Roest, Sjors Gillissen en Sanne Rovers van de EL CID Vademecumcommissie over de voorbereidingen voor de EL CID-week 2013.

De EL CID-week, wat staat voor Enige Leidse Commissie Introductie Dagen, zal volgend jaar plaatsvinden van 12 tot 16 augustus. Vorig jaar namen er zo’n 2600 eerstejaars mee aan de week. Dit jaar verwacht de commissie een groei van drie- a vierhonderd studenten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×