Kogel verwijderd uit arm Oegstgeestenaar

Kort na de jaarwisseling heeft een 30-jarige Oegstgeestenaar een kogel uit zijn arm moeten laten verwijderen. Een 24-jarige man uit Zaandam liep vermoedelijk een schampschot op. De twee mannen vierden samen met een grote groep vrienden oud en nieuw in een woning aan de Kwekersweg. Rond 00.00 uur ging de groep de straat op om vuurwerk af te steken. Rond 00.15 uur, voelde de Zaandammer pijn in zijn arm. Hij ontdekte een kras en ging er aanvankelijk van uit dat hij door vuurwerk was geraakt. Een kwartier later voelde de man uit Oegstgeest iets tegen zijn arm aankomen. Hij dacht ook dat het vuurwerk was, maar ontdekte iets hards in zijn arm. Hij ging naar het ziekenhuis, waar een kogel afkomstig uit een vuurwapen tevoorschijn kwam. De politie onderzoekt het beschieten van de twee mannen en is op zoek naar getuigen en naar beeldmateriaal van de feestvierende groep. Wie foto’s, filmpjes of informatie heeft, kan bellen met 0900-8844.

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×