Raamsteeg2 nieuw Leids platform voor kunst, wetenschap en samenleving

In het oude gebouw van Naturalis aan de Raamsteeg komt een nieuw podium voor activiteiten op het snijvlak van kunst en wetenschap. Het centrum krijgt de toepasselijke naam Raamsteeg2 en wil ruimte bieden voor debatten, films, exposities, lezingen, workshops en nog veel meer. Donderdag 31 januari wordt het startschot gegeven. De eerste tentoonstelling is er een week later te zien. Op 7 februari bijten studenten van de opleiding Media Technology van de Universiteit Leiden de spits af met de expositie Transition. Kijk voor meer informatie op www.raamsteeg2.nl.

Audiofragment: Paul Voogt, projectleider vanuit Naturalis, vertelt over het nieuwe centrum Raamsteeg2.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×