Gratis proefles flamenco voor iedereen (m/v)

Spetterend voetenwerk, handgeklap en castagnetten. Welkom in de wereld van de flamenco. Wil je zelf eens kennismaken met deze Spaanse dans? Kom dan vrijdag 15 februari om 18.30 uur naar het Wachtgebouw bij de Morspoort (Morsstraat 62, studio In Beweging) naast molen de Put. Daar geeft Wil Lambregts een introductieles flamenco voor mannen en vrouwen. Danspassen worden stap voor stap voorgedaan, geoefend en dan uitgebreid. De lessen worden live begeleid door een gitarist. Want bij flamenco dans je niet op muziek, maar gaat de muziek met de dansers mee. Schoenen of laarzen met een stevige hak zijn handig. Meer informatie? Kijk op www.flamencolambregts.nl of mail of bel Wil Lambregts whmlambr@chello.nl of 020 697 6025.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×