Wie er wil spelen, speel dan mee

Buurtcentrum ’t Spoortje zet zaterdag 23 februari zijn deuren open voor liefhebbers van bordspellen. Stichting Phoenix organiseert dan van 12.00 tot 24.00 uur een bordspellendag. Denk verder dan Monoploy, Risk, Ganzenbord en Kolonisten van Catan, want Phoenix heeft kastenvol met spellen en stalt er met gemak 250 uit. Maar je mag ook zelf een spel meebrengen, zo vertelt Paul Tilanus. Bijvoorbeeld omdat je de spelregels (niet meer) weet of niemand hebt om een spelletje mee te doen. “Een bordspel is veel gezeliiger dan computerspellen. En voor €2,00 kun je de hele dag komen spelen.” Kijk voor meer informatie op www.spelgroepphoenix.nl.

Audiofragment: Paul Tilanus van spelgroep Phoenix nodigt iedereen uit zaterdag 23 februari naar ’t Spoortje te komen

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×