Gratis online cursus over terrorisme

In mei 2013 start de Universiteit Leiden met een online cursus: The Law of the European Union: An Introduction. De cursus is te volgen zonder vooropleiding, inschrijfkosten en dus voor iedereen met een internetverbinding te volgen. Het eerste college vindt in mei 2013 plaats, daarvoor zijn al 18.000 aanmeldingen uit 78 verschillende landen binnen. Vanaf vandaag is inschrijving mogelijk voor de volgende MOOC: Terrorism and Counterterrorism: comparing theory and practice, gegeven door Edwin Bakker, hoogleraar (Counter-)Terrorism Studies.

Partner van de Leidse Universiteit is Coursera, een organisatie waar al 62 universiteiten bij aangesloten zijn. De universiteit gaat per jaar minstens drie Massive Open Online Courses (MOOC) aanbieden. Op Sleutelstad FM vertelde Gideon Shimshon, hoofd Innovatie aan de Campus Den Haag, onderdeel van de Leidse universiteit, eerder al over het succes van de gratis online cursus.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×