Informatiegids Oegstgeest verkrijgbaar

De gemeentegids van de gemeente Oegstgeest heeft plaatsgemaakt voor de Informatiegids. Het concept van een gemeentegids die huis-aan-huis wordt verspreid heeft de gemeente losgelaten en nu is er een informatiegids met een bijbehorende informatiekaart, deze is vanaf vandaag op verschillende locaties in Oegstgeest af te halen. Voor alle locaties, zie de website van de gemeente.

De Informatiekaart bevat alle contactinformatie van de gemeente en op de achterzijde is de afvalwijzer 2013 opgenomen. Deze Informatiekaart hebben alle inwoners van Oegstgeest in december vorig jaar thuis ontvangen. De Informatiegids bevat informatie over de gemeente, de organisatie, het bestuur, bezienswaardigheden en uiteraard een overzicht van alle maatschappelijke organisaties. Daarnaast is er ook een uitgebreide Seniorenwijzer in de gids opgenomen.

Advertentie

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×