Trailer Trash Travellers weg, Pegasus terug

De leden van de Haagse motorbende Trailer Trash Travellers die vorige maand het clubhuis van MC Pegasus onrechtmatig in gebruik namen, mogen vanaf vandaag het terrein niet meer betreden. De Trailer Trash Travellers hebben de sleutels vandaag ingeleverd bij de gemeente Leiden. Vandaag zijn er meteen nieuwe sloten op het clubhuis gezet.

Burgemeester Lenferink: “Ik heb opdracht gegeven er voor te zorgen dat de mensen die het clubhuis in bezit hadden genomen, er vanaf vandaag niet meer in kunnen. Wat zij hebben gedaan, vind ik onacceptabel. Toen ik hier van hoorde heb ik dan ook meteen besloten hier zo snel mogelijk een einde aan te maken. Ook omdat er bij de andere gebruikers op het terrein onrust was ontstaan. De mensen die sinds januari van het clubhuis gebruik maken zijn lid van of hebben banden met Trailer Trash Travellers MC. Deze club behoort tot de zogenaamde 1% motorclubs die in verband worden gebracht met criminele activiteiten.”

De gemeente Leiden laat verder weten met MC Pegasus nooit problemen te hebben gehad. Hoewel de gemeente het huurcontract met MC Pegasus via een kort geding moest beëindigen, om de Trailer Trash Travellers eruit te krijgen, heeft de gemeente nu wel weer de bedoeling om MC Pegasus opnieuw als huurder toe te laten. Pegasus-voorzitter Frans de Boer vertelde afgelopen week bij Sleutelstad 93.7 FM dat zijn club graag terug wil naar het clubhuis.

Leiden ttt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×