Binnenkijken bij Marente

iedereen die kennis wil maken met Marente en benieuwd is naar de zorgverlening en diensten die deze organisatie te bieden heeft, is op zaterdag 16 maart welkom op de open dag. Tussen 11.00 en 15.00 uur staan de deuren van de verpleeghuizen en woonzorgcentra open voor belangstellenden, die meer willen weten over werken of wonen bij Marente. Er zijn workshops, rondleidingen, demonstraties en informatiestands en er is volop entertainment voor jong en oud. Belangstellenden zijn welkom bij Van Wijckerslooth, Rustenborch en Hofwijck in Oegstgeest, Mariënhaven en Mariëngaerde in Warmond, De Wilbert in Katwijk, Jeroen in Noordwijk, Bernardus in Sassenheim, Gerto in Voorhout en Berkhout in Lisse. De programma’s van de huizen staan op www.marente.nl.

Advertentie

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×