Buurt welkom bij restaurant Topaz Zuydtwijck

De dagelijkse warme maaltijd is voor iedereen belangrijk, zo ook voor mensen in een verpleeghuis. Vaak hebben ouderen een behoefte aan lekker kletsen, de dag doornemen en gezond eten. Verpleeg- en behandelcentrum Topaz Zuydtwijck is daarom recent gestart met drie avonden per week een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd aan te bieden.

Audiofragment: Jan-Willem Verhallen en Jaap van Rijn van Topaz vertellen over het restaurant

Op dinsdag, donderdag en zondag kunnen niet alleen bewoners maar ook wijkgenoten aanschuiven en genieten van het driegangenmenu voor slechts 7,50 euro. Het menu is wisselend, van Hollandse pot tot buitenlandse gerechten en er is plaats voor 60 mensen. Aanmelden hoeft niet, iedereen kan gezellig binnenwandelen bij de Aaltje Noordewierlaan 50.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×