Ambassadeur Jeugdwerkloosheid bezoekt Leiden

Oud-CDA kamerlid Mirjam Sterk is vandaag benoemd tot Ambassadeur Jeugdwerkloosheid. Ze moet een belangrijke rol gaan spelen in de aanpak van werkloosheid onder jongeren. Het kabinet heeft daarvoor 50 miljoen euro extra uitgetrokken. Op haar eerste werkdag bracht ze een werkbezoek aan Leiden, waar ze met wethouder Jan-Jaap de Haan een kijkje nam bij het Wijkleerbedrijf van Calibris, Libertas en het ID College. Via dat leerbedrijf lopen jongeren stage in Wooncomplex de Parelvissers.

Audiofragment: Mirjam Sterk bezocht vanmiddag het Wijkleerbedrijf in De Parelvissers in Leiden Zuid-West. Chris de Waard was er bij en maakte een reportage.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline