Armin van Buuren volgend jaar gewoon weer in Leiden! (Foto: Wouter van Hoorn, reportage: Emile van Aelst)

Armin van Buuren sluit Koninginnedag af

Armin van Buuren is volgend jaar op 27 april gewoon weer te vinden bij Citymoves, dat zegt de wereldberoemde DJ tegen Sleutelstad. Gisteren sloot hij Citymoves op de Lammermarkt knallend af na de hele dag in Amsterdam te zijn geweest. Voor veel bezoekers was het wachten op Armin aangezien niet bekend was hoe laat hij zou komen. Rond kwart voor tien kwam Armin onder politiebegeleiding aan om zijn een aantal jaren geleden gedane belofte waar te maken. Aangezien dit de laatste Koninginnedag was, bleef het even de vraag of hij volgend jaar op Koningsdag gewoon weer in Leiden staat.

Audiofragment: Marc Wonnink in gesprek met Armin van Buuren na zijn optreden.

Leiden armin


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×