Geen optreden van Armin van Buuren op Koningsdag

15

Het inmiddels traditionele optreden van Armin van Buuren op Koningsdag in Leiden gaat niet door. De Leidse dj heeft een te volle agenda in die periode met onder meer op 12 en 13 mei twee optredens in Amsterdam Arena. Dat meldt Sanne Jacobs van Alda Events desgevraagd. “Bovendien kost het event ons erg veel geld, terwijl het publiek dat op het optreden afkomt doorgaans bestaat uit jongeren die bijna niets uitgeven”.

Volgens Jacobs heeft het afzeggen van het optreden niets te maken met de bezwaren van Armin van Buuren tegen de mogelijke verhuizing  van het busstation naar het Terweepark achter Leiden Centraal. “Armin wil nog steeds graag iets leuks doen voor Leiden. We zijn met de gemeente in overleg over een ander moment. Tips zijn welkom”.

Delen

15 reacties

 1. Natasja Veenboer

  Tja je kan toch niet verwachten dat Armin jaar in jaar uit persoonlijk de kosten van dat evenement ophoest? Ik vind het al top dat ie gratis draait voor de Leidse jeugd ??

 2. Less in more and more is less, wanneer je denkt aan geld, dan leef je voor het geld, en heb je uiteindelijk geen leven, immers het draait om genieten met wat je doet.

  Je bent begonnen met een hobby en nu is het werk dus indien ik jou was zou het bij de hobby houden, kan je meer genieten en anderen ook van jou..dus geniet jij nog meer van die anderen. die jou hebben groot gemaakt, nu is het de kunst om dienstbaar te zijn aan het kleine dat je groot heeft gemaakt..

  Veel wijsheid toegewenst.

  Karel Duijverman.

 3. Tegenwoordig draait het niet alleen om de muziek maar meer om geld! Stel je voor dat je 1 x in het jaar iets vrijwilligs doet….

 4. ron middelkoop op

  Of tydens lakenfeesten of in combinatie met leiden marathon, een echte afsluiter als feest

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline