Geen optreden  van Armin dit jaar op Koningsdag in Leiden.

Geen optreden van Armin van Buuren op Koningsdag

Het inmiddels traditionele optreden van Armin van Buuren op Koningsdag in Leiden gaat niet door. De Leidse dj heeft een te volle agenda in die periode met onder meer op 12 en 13 mei twee optredens in Amsterdam Arena. Dat meldt Sanne Jacobs van Alda Events desgevraagd. “Bovendien kost het event ons erg veel geld, terwijl het publiek dat op het optreden afkomt doorgaans bestaat uit jongeren die bijna niets uitgeven”.

Volgens Jacobs heeft het afzeggen van het optreden niets te maken met de bezwaren van Armin van Buuren tegen de mogelijke verhuizing  van het busstation naar het Terweepark achter Leiden Centraal. “Armin wil nog steeds graag iets leuks doen voor Leiden. We zijn met de gemeente in overleg over een ander moment. Tips zijn welkom”.

Cultuur Leiden armin Armin van Buuren


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×