Eerste ‘Nacht van Kunst & Kennis’ van start

De eerste ‘Nacht van Kunst & Kennis’ gaat op 14 september van start met de kennismaking van allerlei nieuwe ontwikkelingen op gebied van wetenschap, kunst, muziek, en revolutionaire uitvindingen. Het initiatief komt van Leiden Marketing, Cultuurfonds Leiden en Museum De Lakenhal. In de historische binnenstad van Leiden presenteren studenten van de universiteit de nieuwste interactieve opstellingen op het gebied van media en technologie en kan het publiek ook zelf actief op zoek naar de toekomst van de menselijke levenskwaliteit. Ondernemers van het BioScience Park laten zien welke onderzoeken zij doen en presenteren onder andere de app die huidkanker signaleert en de eerste bril voor slechthorenden.

Het festival begint om 20.00 en gaat door tot 02.00 uur in de Leidse musea en podia. De Nacht wordt afgesloten met een spetterende ‘afterparty’ in de Stadsgehoorzaal, waar die avond ook de Ig Nobel Night plaatsvindt.

Wie er vroeg bij is kan een entreekaart kopen voor € 7,50 via: www.nachtvankunstenkennis.nl
Op deze site is ook het volledige programma te vinden.

Leiden Nacht van Kunst en Kennis / Nacht van Ontdekkingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×