Om 12.00 uur tekende burgemeester Henri Lenferink het condoleanceregister. "Onze gedachten gaan uit naar Prinses Mabel en haar dochters, Prinses Beatrix, de Koning en Koningin en familie. Wij wensen hen allen veel sterkte in deze moeilijke tijd", aldus de burgemeester.

Gemeente opent condoleanceregister voor Friso

Naar aanleiding van het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso op 12 augustus 2013 heeft de gemeente Leiden vandaag een condoleanceregister geopend. Dit condoleanceregister ligt op de leestafel in de hal bij Burgerzaken in het stadhuis.

Vanaf 12.00 uur tot en met de dag van de uitvaart is er gelegenheid tot tekenen van het register. Van maandag tot en met vrijdag is het stadhuis geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op donderdagavond is het stadhuis tot 20.00 uur geopend en zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Op de website over het Koninklijk Huis, www.koninklijkhuis.nl is een digitaal condoleanceregister geopend. Een selectie van de ontvangen berichten zal op deze website gepubliceerd worden, zo meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×