Casper Faassen over de 'Ode aan Leiden'

Zondag presenteren drie bekende Leidenaren gezamenlijk een ‘Ode aan Leiden’. Burgemeester Lenferink neemt de drie odes in ontvangst uit handen van de makers. Dat zijn Jochem Myjer, Onno Blom en Casper Faassen. Jochem is al een tijdje bezig met zijn liedje La la la Leiden, waarvan zondag ook de videoclip wordt gepresenteerd. Schrijver Onno Blom schreef het sonnet ‘Vogelvlucht’ over de Sleutelstad en beeldend kunstenaar Casper Faassen maakte een ‘Gezicht op Leiden’.

Audiofragment: Beeldend kunstenaar Casper Faassen over de Ode aan Leiden die zondag wordt gepresenteerd.

De presentatie zelf is vanwege de beperkte ruimte alleen voor genodigden. De odes zijn voor alle Leidenaren.

Cultuur Leiden gezichtopleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×