Aftrap Leiderdorpse Ondernemersprijs

De Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) en de gemeente Leiderdorp organiseerden gisteren de kick-off van de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2014-2015 bij Zwembad de Does in Leiderdorp. Voor die startbijeenkomst kwam een mountainbiker interactieve stunts doen met het publiek.

Sinds gisteren kan iedereen een maand lang ondernemingen nomineren voor de Leiderdorpse ondernemersprijs 2014-2015. Uit alle genomineerden kiest een vakjury vijf ondernemers. Op de website van de wedstrijd kun je vervolgens stemmen op een van de vijf bedrijven. De onderneming met de meeste stemmen wint de publieksprijs.

LOV-trompet
Dit jaar wordt voor het eerst de LOV-trompet uitgereikt aan een jonge onderneming die goed op weg is. De Leiderdorpse Ondernemersprijs wordt iedere twee jaar uitgereikt. Deze keer op 27 januari 2016 in het gemeentehuis in Leiderdorp.

Advertentie

Leiderdorp Leiderdorpse Ondernemersprijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×