Joke Bruijs op bezoek in de studio bij Cultuur071

Cultuur071 met een Japans tintje

De studiogast van deze week is Kris Schiermeijer. Ze vertelt hoe ze zich van Haarlems bloemenmeisje opwerkt tot directeur van het Sieboldhuis. Ze vertelt over het Sieboldhuis dat, als het aan haar ligt, in 2018 door iedereen gekend moet zijn. Over de Japanse gebruiken, en over de door haar meegebrachte muziek.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/118227606″]

Audiofragment: Luister hier de hele uitzending terug.

Jeroen Keereweer komt langs, vertellen over de voorstelling Adel Blank door De Toneelfabriek in het Imperium Theater, we horen een lied uit de voorstelling. Als het even na elf is schuift Joke Bruijs bij ons aan om te vertellen over de voorstelling op 10 november in de Leidse Schouwburg; Alles went behalve een vent. We bellen met Govert de Kok over de bijdrage van bioscopen Leiden tijdens het filmfestival en we spreken onder andere over de Veenfabriek met onze cultureel correspondent Diana van den Driessche.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×