Politie pakt veelplegers op

Politieagenten hielden afgelopen donderdag om 08.15 uur twee Leidse veelplegers aan op verdenking van diefstal en insluiping. Een 27-jarige man liep over de Stationsweg met een geopende fles witte wijn in zijn hand. Hij werd daarop aangesproken en moest even mee naar het bureau voor de afhandeling. Daar bleek dat hij vermoedelijk eerder dit jaar samen met een andere bekende Leidse veelpleger verantwoordelijk was geweest voor een insluiping in een studentenwoning op de 1e Binnenvestgracht.

Die tweede Leidenaar zagen agenten korte tijd later lopen met een fiets, waarop twee lege kratten bier stonden. Al snel bleek dat hij deze had weggenomen vanaf een studentencomplex.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×