Vandaag kennismaken met de universiteit tijdens open dag

De Universiteit Leiden houdt vandaag een open dag op locatie. Op de faculteiten Pedagogische Wetenschappen, Psychologie en Wiskunde & Natuurwetenschappen kunnen aanstaande studenten kennis maken met docenten en proefcolleges volgen om een beeld te krijgen van de verschillende studies.

Bij de faculteiten zijn ongeveer 1000 scholieren op bezoek. De kennismakers kunnen op hun smartphone of iPhone met een mobiele app het programma van de open dag bekijken. Zo biedt de faculteit Psychologie een college waar er gekeken wordt naar de vraag of vrouwen depressiever zijn dan mannen en stelt de faculteit Wiskunde & Natuurwetenschappen de vraag wat wiskunde is.

De faculteiten houden twee keer per academisch jaar een open dag op locatie, eind maart 2014 zijn de volgende.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×