Verhuizing website Sleutelstad

Dit weekeinde wordt de website Sleutelstad.nl verhuisd naar een andere internetprovider. Dat zou zonder onderbrekingen moeten gaan, maar mocht het de komende dag zo zijn dat bepaalde onderdelen van de site niet of niet naar behoren werken, dan ligt dat mogelijk aan die verhuizing. We lossen eventuele problemen uiteraard zo snel mogelijk op. Ook de webstream van Sleutelstad Radio verhuist mee. Daarvan zal het adres veranderen. Zodra de verhuizing is afgerond en alles werkt, zullen we de correcte informatie hier bekend maken.

Naast deze website verhuist ook de aparte website van ons kinder/jeugdprogramma Bengels. Voor die site, te vinden op www.bengels071.nl, geldt hetzelfde als voor Sleutelstad.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×