Politiehond speurt benzinedieven snel op

De politie heeft afgelopen weekeinde twee benzinedieven aangehouden. Het gaat om een 17-jarige Alphenaar en een 20-jarige Leidenaar. De politie kreeg een melding dat het tweetal over het dak van een bedrijf aan de Koperweg in Alphen aan den Rijn renden. Bij het bedrijf zagen de agenten twee jerrycans staan, vlakbij een vrachtauto die een vrijwel lege brandstoftank had.

Met behulp van een politiehond is het bedrijfsterrein afgezocht. De twee verdachten werden al snel gevonden en zijn meteen aangehouden. De politie trof nog meer jerrycans, benzineslangen en brandstof handschoenen aan. Alle goederen zijn in beslag genomen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×