Vier raadsleden genomineerd als Raadslid van het Jaar

De jury van de verkiezing Raadslid van het Jaar heeft vier Leidse raadsleden genomineerd voor de titel. Dat zijn, in willekeurige volgorde, de volgende mannen: Mart Keuning van de ChristenUnie, Frederik Zevenbergen van de VVD, Pieter Kos van GroenLinks en Mark Koek van D66. Zevenbergen is de enige niet-fractievoorzitter van het gezelschap. Voor Keuning is het de tweede keer dat hij wordt genomineerd. Voor Koek is het de laatste kans. Hij stopt na de verkiezingen met zijn raadswerk.

Volgende week vrijdag maakt de jury bekend wie van de vier de titel Leids Raadslid van het Jaar 2013 heeft verdiend met zijn debattechnieken.

Leiden Raadslid van het Jaar


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×