BetterBagels eigenaar Frank Zweerus ontvangt van centrummanager Erwin Roodhart de prijsbeker voor 'Het Lekkerste Broodje van Leiden 2013'. (Foto: PR).

BetterBagels verkoopt de lekkerste broodjes van Leiden

BetterBagels heeft de award voor ‘Het Lekkerste Broodje van Leiden 2013’ ontvangen. Het is de tweede keer dat de prijs werd uitgereikt. De broodjeszaak aan de Lange Mare ontving vanochtend van centrummanager Erwin Roodhart een prijsbeker en een cadeaubon van een Leidse kookspeciaalzaak. 

Volgens de driekoppige jury zijn de bagels van BetterBagels goed op smaak en is het aanbod origineel. Zo worden er op vaste zondagen ook glutenvrije broodjes in de zaak verkocht.  

De jury heeft voor deze verkiezing het lunchassortiment van negen Leidse establissementen beoordeeld. De verkiezing is een initiatief van communicatiebureaus Media Advice en Van Enk Communicatie. Vorig jaar won CafĂ© Midi naast museum Volkenkunde de prijs. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×