Met een soort hele grote playstation bediende Jan-Jaap de Haan de kraan waarmee de vlag in top werd gehesen. (Foto: Chris de Waard).

Opvolger LVC wordt Gebr. De Nobel

“Gebr. De Nobel” is gekozen als nieuwe naam voor het LVC dat aan de Marktsteeg een nieuw onderkomen krijgt. Vandaag werd het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw en dat betekent een feestje met ‘pannenbier’. Meestal is dat op het dak rond dat hoogste punt, maar daaarvoor was nog geen plek. Als alternatief mocht cultuurwethouder Jan-Jaap de Haan een vlag hijsen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/132201187″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Audiofragment: Wethouder De Haan vierde samen met alle betrokkenen het feit dat het hoogste punt is bereikt van Gebr. de Nobel.

Het nieuwe Leidse popcentrum gaat – iets later dan gepland – dit najaar open. Wanneer precies kon wethouder De Haan nog niet zeggen. Wel dat de band De Dijk die opening vrijwel zeker luister zal bijzetten.

nobel.jpg

Het nieuwe logo werd begin van de avond gepresenteerd aan de vrijwilligers van het LVC. (Foto: Galith Mol, via Twitter).

ILoveLeiden.com kreeg alvast een rondleiding door het muziekcentrum in aanbouw.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×