Centrummanager Erwin Roodhart leest voor aan kinderen van de buitenschoolse opvang t' Kweklokaal in de Stevenshof. (Foto's: Emile van Aelst).

Activiteiten op basisscholen tijdens Nationale Voorleesdagen

De afgelopen week zijn er op basisscholen in het hele land activiteiten geweest in het kader van de Nationale Voorleesdagen, die plaatsvinden van 22 januari tot en met 1 februari. Ook in Leiden zijn kinderen door verschillende mensen enthousiast voorgelezen uit Krrrr…okodil!, het prentenboek van Catherine Rayner dat dit jaar centraal staat tijdens de voorleesdagen. Centrummanager Erwin Roodhart was donderdag te gast bij de buitenschools opvang ’t Kweklokaal in de Stevenshof. 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×