Samenscholingsverbod bij flat Benno L.

3

Om de rust in de wijk te waarborgen is er vanaf nu een samenscholingsverbod in een deel van Leiden Zuid-West. In het gebied Voorschoterweg, Korte Vliet, Tjaikowskikade, Mendelssohnkade, Berliozpad, Rossinistraat en Churchilllaan mag niet gedemonstreerd worden. De gemeente Leiden wil zo de veilig waarborgen van bewoners in de wijk en van Benno L.

Om het samenscholingsverbod te handhaven zijn eerder vandaag onder meer camera’s opgehangen. Ook de politie houdt de omgeving in de gaten.

Delen

3 reacties

  1. onze burger-vader is hierin (…) met vooruitziende blik in gestapt bewust van zijn komende vertrek uit Leiden ( termijn van zes jaar ) heeft hij klaarblijkelijk gekozen zichzelf nationaal even in de schijnwerpers te zetten, windowdressing, als burgemeester geen hoogvlieger maar meesterlijk strateeg …

  2. Ook ik heb bewondering voor de Burgemeester.
    Hij heeft alles gedaan wat binnen zijn bereik ligt.
    Inclusief gesprekken met de leden van de Leidsche achterbuurten.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline