KNLTB Straattennis op Beestenmarkt

Op zaterdag 22 maart 2014 komt KNLTB Straattennis naar Leiden. De verschillende tennisveldjes en het freestylecourt staan van 11.00 tot 14.00 uur op de Beestenmarkt. Kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen gratis meedoen met het KNLTB Straattennis.

KNLTB Straattennis is bedoeld als kennismaking met de tennissport. Kinderen ontdekken op een speelse manier hoe leuk tennis is. Een professioneel tennisteam heeft rackets en ballen voor alle kinderen die willen tennissen. Meedoen is gratis, heel gemakkelijk en vooral enorm gezellig. Ook zijn er leuke prijzen te winnen. Van 22 tot en met 30 maart worden in heel Nederland de Open Tennis Dagen gehouden.

De basisbeginselen van het tennis leren de kinderen al snel op de uitgezette tennisvelden. Maar het straattennisteam leert de kinderen in korte tijd ook allerlei leuke trucs met de bal en het racket. Uiteraard geven ze ook even een show weg van stoere freestyle tennisbewegingen.

Meer informatie is te vinden op www.iktennisopstraat.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×