Dinsdag speeddaten met D66-kandidaten

Aanstaande dinsdag organiseert D66 Leiden op de avond voor de gemeenteraadsverkiezingen een speeddate-sessie voor late beslissers. De Leidse D66-kandidaten geven samen met Tweede Kamerleden Stientje van Veldhoven, Wouter Koolmees, Pia Dijkstra en Sophie in’t Veld (lijsttrekker voor de Europese verkiezingen) antwoord op vragen over de idealen van D66 op lokaal, nationaal en Europees niveau.

Voorafgaand aan de speeddate-sessie staan de D66’ers samen met het campagneteam op het station om te flyeren in de avondspits. Om 19.00 uur begint de speeddate-sessie die wordt gehouden in Cafe Storm in de Pieterskerk-Choorsteeg.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×