Tangogroep Quinteto El Después trad al over de hele wereld op. Aanstaande zaterdag staan ze op het podium bij de X. (Foto: PR).

Tangogroep Quinteto El Después bij de X

Op zaterdag 22 maart organiseert Muziekpodium De X een concert met de tangogroep Quinteto El Después. Het quintet brengt in haar nieuw programma ‘Effecto Tango Live’ vooral eigen composities. De twee Argentijnse oprichters – bandeonist Victor Hugo Villena en gitarist Alejandro Schwarz – zijn vermaard in de internationale tangoscene.

Zonder de erfenis van de klassieke tango uit het oog te verliezen richt El Después haar blik op de toekomst en ontwikkeling van de tango. Ze traden met veel succes op over de hele wereld, van Buenos Aires tot Japan en van Londen tot Algiers.

Naast de twee oprichters bestaat de groep verder uit Cyril Garac (viool), Ivo De Greef (piano) en Bernard Lanaspèze (bas). Aansluitend aan het concert organiseert tangoschool Dependans een gratis toegankelijke tangosalon met tango-dj PeLe.

Het concert begint om 21.00 uur en vindt plaats in de Q-bus, Uiterstegracht 142 in Leiden. De toegang is € 15,00, maar wie reserveert via de website www.de-x.nl betaalt maar € 12,50.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×