Leidse lijsttrekkers vanmiddag op de zeepkist

Vanmiddag gaan de 13 Leidse lijsttrekkers in de ontvangsthal van het stadhuis ‘Op de Zeepkist’. De lijsttrekkers krijgen elk een minuut om zichzelf op de kaart te zetten, waarna journalisten van het Leidsch Dagblad ze kritisch ondervragen. Het publiek bepaalt welke lijsttrekker zich daar het beste doorheen slaat. De uitblinkers van de eerste ronde plaatsen zich voor de finale. Daarin komt kennis van de stad goed van pas. Het publiek kan zelf ook meespelen. De middag wordt opgeluisterd door het Leidse cabaretduo ‘Tartuffe’.

Op de Zeepkist begint straks om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×