Mishandeling na fietsendiefstal: Leidenaar dubbel gedupeerd

De politie is op zoek naar mensen die hebben gezien dat een 48-jarige Leidenaar vorige week dinsdag op de Cornelis Schuytlaan werd mishandeld door vier jongens die zijn fiets hadden gestolen. De man sprak de jongens aan op de diefstal en werd vervolgens door twee van hen mishandeld. Het slachtoffer werd op zijn hoofd geslagen en raakte daardoor korte tijd bewusteloos. Omstanders hielpen hem daarna weer op de been. De man verloor tijdens het voorval zijn bril. Zijn fiets heeft hij wel terug.

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van het incident of die er meer van weten. Zij worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844. De mishandeling vond rond 17.00 uur plaats.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×