Wesley Friedhoff kandidaat-raadslid van Leefbaar Leiden trof vanochtend onder andere deze tekst aan op zijn muur. Er is aangifte gedaan. (foto: Tomas Kok)

Leefbaar Leiden-kandidaat krijgt doodsbedreigende graffiti

Sommigen laten op verkiezingsdag hun stem ook horen buiten het stemhokje: via doodsbedreigende graffiti bijvoorbeeld. Vanochtend trof Wesley Friedhoff van Leefbaar Leiden teksten aan op de buitenkant van zijn huis. Er stond onder andere ‘I kill you’. Friedhoff laat via zijn collega Tomas Kok (nummer 2) weten dat hij vandaag nog aangifte gaat doen. Kok had dit soort acties wel verwacht en denkt dat de graffiti uit linkse hoek is gekomen: “Extreemlinks heeft Leefbaar Leiden op het oog.”

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×