Nieuwe platen en live muziek op Record Store Day

Record Store Day is het grootste jaarlijkse festival waarbij muziekliefhebbers, artiesten, eigenaren en personeel van alle afkomsten en leeftijden hun gezamenlijke liefde voor muziek vieren. Iedere derde zaterdag van april brengt Record Store Day in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken over de hele wereld instore optredens, signing sessies en worden meer dan 250 zeer exclusieve cd en vinyl releases speciaal voor het festival aangeboden. Van hiphop tot jazz, van rock tot klassiek. Record Store Day is voor iedereen vrij toegankelijk en laat je als bezoeker proeven van de lol van het verzamelen van het fysieke product. Met een arsenaal aan optredens en ambassadeurs als Josh Homme, Ozzy Osbournse, Iggy Pop en Jack White is Record Store Day het grootschaligste kleinschalige muziekevenement ter wereld.

In Leiden deden in totaal vier platen winkels mee aan dit evenement; Plato, VelvetMusic, 33/45 Vinyl Records en Franck Leenheer. Presentator Thomas Hekker en camera man Benjamin de Boer gingen al vroeg op pad om niets te missen van dit evenement.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×