Vergaderingen gemeenteraad Oegstgeest live via website

Als een van de laatste gemeenten in de regio start Oegstgeest vanaf donderdag 8 mei met het live uitzenden van de openbare gemeenteraadsvergaderingen. Via oegstgeest.raadsinformatie.nl kunnen geïnteresseerden de vergaderingen voortaan thuis volgen. 

Op 8 mei wordt zowel de vergadering van de commissie Burger als van de commissie Ruimte live uitgezonden via internet. Enkele dagen na elke vergadering zijn de videobeelden ook terug te kijken. Naast de raadsleden, de voorzitter van de raad en de wethouders zijn ook eventuele insprekers tijdens een vergadering te zien en te horen.

Tot het zomerreces komen naast de videonotulen ook de geschreven notulen op de website te staan. Vanaf september 2014 worden de geschreven notulen vervangen door de videonotulen. De – wettelijk verplichte – besluitenlijst blijft bestaan.

“Uiteraard blijft iedereen ook gewoon welkom om naar het gemeentehuis te komen voor het bijwonen van vergaderingen van de gemeenteraad,” laat de gemeente Oegstgeest nog weten.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×