Anneke Zirkzee met haar gloednieuwe TV (Foto: PR)

Jarige Anneke wint voetbalactie in Voorschoten

De voetbalactie van de Centrumondernemers Voorschoten is afgelopen en heeft een winnaar opgeleverd. Anneke Zirkzee had als enige exact het juiste aantal voetballen ingevuld: 415 strandvoetballen waren in het centrum verstopt! En dus kreeg zij zaterdagmorgen 50 inch TV overhandigd.

Dubbel feest voor Anneke trouwens, ze was ook nog eens jarig! Beduusd nam ze haar prijs in ontvangst van Gerard De Ru. “Ik heb een aantal formulieren ingevuld en bij deze kwam ik eigenlijk lager uit. Ik dacht wel dat ik er een paar had gemist dus heb er gewoon een mooi getal van gemaakt! Nooit gedacht dat ik zou winnen, dit is echt geweldig!”

Advertentie

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×