Foto: Politie.

Brute straatroof op Kastanjekade

Afgelopen nacht is een 19-jarige vrouw op de Kastanjekade van haar fiets getrokken en beroofd. De vrouw fietste rond 4.20 uur vanaf de Lammenschansweg de Kastanjekade op. Daar werd ze door een nog onbekende man van de fiets getrokken en van haar handtas beroofd. De dader rende weg in de richting van de Dahliastraat. 

De straatrover is een lichtgetinte man, 25 à 30 jaar, ongeveer 1.70 meter lang en hij had een stoppelbaardje. Hij droeg een wit trainingsjack met rits en een witte cap met zwarte strepen aan de zijkant. Verder droeg de man een donkere broek.

Getuigen wordt verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×