Zaterdag Drijf-In bij Zijlpoort: Zie Jaws vanaf het water

Het Leiden International Filmfestival houdt zaterdagavond een openluchtbioscoop op het water. Wie een bootje heeft en durft, kan gratis genieten van dé filmklassieker uit de jaren 80: Jaws! Wie geen eigen boot heeft, kan voor slechts vijf euro aan boord stappen van een van de boten van de Leidse Rederij en zo de Drijf-In bijwonen. Kijken vanaf de kade is ook gratis. De film begint om 22.00 uur.

Voor de echte waterliefhebbers is er in samenwerking met de ANWB en de Kaagsociëteit ook een dagprogramma in elkaar gezet met onder meer gratis zeillessen voor kinderen. Aanmelden kan via een formulier op de website.

Een zitplaats in een van de boten van de Leidse Rederij kost € 5,00 per persoon. Een zitplek huren kan op de avond zelf of door vooraf een plek te reserveren via info@leidenfilmfestival.nl. Reserveringen zijn geldig tot uiterlijk 21.45, daarna komen ze te vervallen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×