Gewelddadige verkrachter langer vast

De Hagenaar die verdacht wordt van een gewelddadige verkrachting in Voorschoten blijft nog twee weken langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris gisteren besloten. Zo meldt Omroep West. De 43-jarige man geldt als bijzonder gewelddadig. Hij zat al 19 jaar in de gevangenis voor vergelijkbare feiten.

Op zaterdag 16 augustus drong de verdachte met geweld de woning binnen van een 60-jarige inwoonster van Voorschoten die hij vervolgens verkrachtte. De politie en het Openbaar Ministerie startten direct een grootschalig onderzoek naar de Hagenaar en ontdekten dat hij in Antwerpen zat. Een arrestatieteam moest er daar aan te pas komen om hem aan te houden.

Voorschoten Verkrachting 60-jarige vrouw Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×