Nog vier nachtjes slapen: Nacht van Kunst en Kennis

Aanstaande zaterdag staat de Leidse binnenstad voor de tweede keer in het teken van de Nacht van Kunst & Kennis. Net als vorig jaar is er een uitgebreid programma met lezingen, muziek, kunst en experimenten. Grootste verschil? Er gebeurt nog véél meer dan in 2013. Wat wel hetzelfde is, is de live radio-uitzending die Sleutelstad verzorgt. Van 19.00 tot 02.00 uur maken de reporters van Sleutelstad FM reportages vanuit de verschillende locaties van de Nacht van Kunst & Kennis.

Leidse podia, musea en universiteitsgebouwen zetten tijdens de Nacht van Kunst & Kennis hun deuren open. Vanaf 19.30 uur kan je in alle locaties terecht voor talkshows, de Ig Nobel Night, lezingen, muziek, literatuur, theater, dans, experimenten, (moleculair) eten en drankjes.

De Nacht van Kunst & Kennis opent om 19.30 uur en eindigt om 02.00 uur. De exacte begin- en eindtijden per locatie staan in het blokkenschema in het midden van het programmaboekje.

Alle locaties van de Nacht van Kunst & Kennis bevinden zich in de binnenstad, op maximaal 15 minuten loopafstand van elkaar verwijderd. De festivallocaties zijn de Stadsgehoorzaal (Breestraat 60), het Academiegebouw (Rapenburg 67-73), Museum De Lakenhal (Oude Singel 32), de Oude Sterrewacht (Ingang Rapenburg 67-73), Scheltema Complex (Marktsteeg 1), Hortus Botanicus (Ingang Rapenburg 67-73), het Rijksmuseum Volkenkunde (Steenstraat 1), de Leidse Schouwburg (Oude Vest 43) en Museum Boerhaave (Lange Sint Agnietenstraat 10).

Kan je er niet bij zijn, maar wil je toch niets missen? Stem dan op zaterdag 20 september vanaf 19.00 uur af op 93.7 FM of 102.4 kabel (regio Leiden) of luister via internet: //stream.sleutelstad.nl.

Leiden Nacht van Kunst en Kennis / Nacht van Ontdekkingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×