Dit jaar geen aparte 3 Oktober zender

De afgelopen acht jaar werden via een zogenaamde evenementenzender van 1 tot en met 4 oktober radioprogramma’s uitgezonden onder de naam 3 Oktober Radio. Dit jaar gaan die uitzendingen niet door. Er is een gebrek aan mensen en middelen, ook zijn de regels voor het verkrijgen van een tijdelijke toestemming om uit te zenden strenger geworden.

Audiofragment: Een sfeerverslag uit 2012 bij de Reveilll-je. Ook dit jaar doet Sleutelstad weer live verslag.

Net als de afgelopen jaren is het Leidens Ontzet uitgebreid te horen via de Leidse radio. Op 2 en 3 oktober verzorgt Sleutelstad uitgebreide live-uitzendingen, reportages en ook via deze site zullen we het feest bij de Leidenaren thuis brengen met foto’s en filmpjes.

Leiden leidensontzet2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×