Vanmiddag officiële start Viering Leidens Ontzet: 15.74 uur op de Garenmarkt

De openingsvoorstelling van Leidens Ontzet begint vanmiddag om 15.74 uur (voor niet-Leidse horloges 16.14 uur) op het Festival Plaza op de Garenmarkt.  De openingsvoorstelling is gebaseerd op het thema van de viering van dit jaar. De bezoekers worden meegenomen op ‘een bijzondere reis’. Dat wordt vooral een muzikale reis. Met bijzondere, niet geijkte muziekinstrumenten.

De groep Inslag speelt bij deze – speciaal voor de 3 October Vereeniging samengestelde – show in op Leidse, unieke, gekke bijzondere en orthodoxe gebruiksvoorwerpen. Vanaf 15.45 uur wordt het publiek muzikaal opgewarmd, dus zorg dat je er op tijd bij bent voor een mooi plekje.

Advertentie

Leiden leidensontzet2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×